skip to Main Content
Menu

Jouw Persoonlijke Kracht

Welkom, ik ben Madelinde Olland van CensbyM en help, inspireer & begeleid vrouwen die na borstkanker toe zijn aan een volgende stap. Met een positieve blik kijken naar wat er wél is.

Wil jij weer verbinding met jezelf, een betere energieverdeling, rust, zelfvertrouwen, vitaliteit & krachtig in het leven staan? Herontdekken wat jouw talenten en mooie eigenschappen zijn? Weten hoe je je energie richt op de dingen die jij moeiteloos doet? Je valkuilen leren herkennen en hoe jij weer in je Kracht kan staan?

Verbinding met jezelf & Vitaliteit

Als je genezen bent van borstkanker is het lastig om de draad daarna weer op te pakken. Dat weet ik uit eigen ervaring. Hoe ga je om met gebrek aan energie & focus? Hoe krijg je je (werk) energie weer op orde en vergroot je je veerkracht en zelfvertrouwen?

Stond de tijd bij jou ook even stil na de diagnose borstkanker? Ben je nu toe aan de volgende stap? Heb jij er behoefte aan dat ik een stukje meeloop op jouw pad? En ja, je soms een spiegel voorhoud om je aan te sporen zodat jij jezelf weer omarmt.

Als Persoonlijke Kracht Coach help ik je op een verfrissende verbindende positieve & kleurrijke manier graag verder in jouw zoektocht naar verbinding met jezelf!

Neem contact op Back To Top