skip to Main Content
Menu

Lancering nieuwe website Colours & Styling by M

Lancering Nieuwe Website Colours & Styling By M

Een nieuwe website ontwikkelen, dat kan ik natuurlijk niet alleen. De afgelopen 2 maanden hielpen Marieke, Christien, Marieke, Ol en Rogier mij om dit te realiseren. Ik wil jullie enorm bedanken voor het meedenken over de opzet, content en verdere invulling, het bouwen van de site en de prachtige foto’s. Het was een mooie samenwerking!
Mijn klanten delen graag hun ervaringen over mijn manier van adviseren. Wauw, wat een mooie terugkoppeling en berichtjes/mails ontving ik. Enkele quotes staan op de pagina’s Persoonlijk + Zakelijk bij: Reacties. Dankjulliewel ervoor!

Ja, enorm blij met mijn nieuwe website & trots op het eindresultaat!!
Nieuwsgierig? Kijk dan op https://censbym.nl

Terug naar overzicht
Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Een uitstekende site. Uit dit visitekaartje blijkt duidelijk de kwaliteitsadviezen die Madelinde geeft. Het maakt je leven rijker!

  2. Wat is je website mooi geworden! Proficiat! Heel uitgebalanceerd – je merkt aan alles dat er goed over is nagedacht. En dat je dat ook doet zodra je iemand vóór je hebt: weloverwogen kijken wat er uit balans is en dat weer op een fijne manier in orde brengen.
    En ja – zoveel jaar geleden dat ik bij jou de CMB-workshop heb gedaan, en nog steeds heb ik er profijt van!
    well done and good luck met je PPP-project! xxx

Geef een reactie

Neem contact op Back To Top