skip to Main Content

 Colours & Styling by M voor een optimale presentatie van jezelf

Over Madelinde

Ooit kreeg Madelinde zelf een kleuradvies cadeau. Ze vond het bijzonder en verrassend te ontdekken wat kleuren bijdragen aan iemands presentatie.

Ruim 20 jaar werkte ze bij verschillende bedrijven, voornamelijk voor P&O en directies.  Het contact met mensen stond altijd centraal, ook in haar leidinggevende functie. Ze is wat we noemen een echt mensen-mens. In de loop van de tijd fascineerde de toegevoegde waarde van de juiste kleuren & de juiste stijl haar meer en meer. Dus volgde ze haar hart, rondde de opleidingen als Image Consultant van Colour Me Beautiful/CMB af en startte in 2006 haar eigen bedrijf Colours & Styling by M, gevestigd in Bilthoven. Daar bleek en blijkt nog steeds haar jarenlang opgedane, zakelijke kennis en ervaring de juiste basis voor het creatieve vak dat ze met haar “censbym” uitoefent.

De afkorting van haar bedrijfsnaam spreek je uit als ‘Sense by M’ en past precies bij wie Madelinde is, de manier waarop zij werkt en haar klant adviseert: met gevoel/empathisch, eerlijk, enthousiast, positief en praktisch ingesteld.
Madelinde is getrouwd en heeft een zoon (2002)

Netwerk

Colours & Styling by M is aangesloten bij Colour Me Beautiful (CMB) Benelux. Het hoofdkantoor is gevestigd in de UK.
CMB heeft een eigen productenlijn ontwikkeld: kleurenpaspoorten voor het kleuradvies, een make-uplijn, stijlwerkboeken, diverse boeken en accessoires. In het kleurenpaspoort zitten stukjes stof die jou de mogelijkheid bieden in de winkel het gekozen kledingstuk te vergelijken met het kleuradvies dat je kreeg.

Bovendien organiseert CMB regelmatig opfriscursussen en bijeenkomsten voor de aangesloten leden.
En Madelinde maakt deel uit van een Intervisiegroep om met enkele CMB-collega’s uit het land te brainstormen over nieuwe trends, advisering, plan van aanpak, marketing en bedrijfsvoering.

logo Colour Me Beautiful
Back To Top