skip to Main Content
Menu

Over Madelinde

Hallo, ik ben Madelinde Olland – oprichtster van CensbyM
Kleur speelt een grote rol in mijn leven, als kind was ik al gefascineerd door kleur en het effect ervan. Na een mooie lange carrière in het bedrijfsleven kreeg ik behoefte aan een andere werk- en privébalans.
Dus volgde ik mijn hart & passie: voor mezelf beginnen én werken met kleur. Een aantal jaren als Imago Professional en nu Persoonlijke Kracht-coach.
Getrouwd en moeder van een zoon (2002)

Verbinding staat altijd centraal bij mij. Ik ben een mensen-mens en help graag anderen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Maar laat me evengoed door anderen inspireren.
Vitaliteit is om meerdere redenen belangrijk voor mij. Balanceren met je energie, als ervaringsdeskundige weet ik hoe lastig dat soms is.

‘CensbyM’ spreek je uit als ‘Sense by M’ en past precies bij wie ik ben, de manier waarop ik werk en adviseer: met gevoel/empathisch, eerlijk, enthousiast, creatief, positief en praktisch ingesteld.
Dit werk is wat ik het liefste doe, het maakt mij gelukkig & stralend! Zo sta ik in mijn Kracht!

Madelinde Olland Powertype En Balanskleur
4 Powerkleuren Rond – Persoonlijke Kracht
4 Kleuren M Banner 07 08 2020
Elementenvlieger
Personal Power Kleurenhartjes
Madelinde Olland Personal Power Rapport (blauwdruk) 14 10 19 Pagina 2

Mijn Blauwdruk – mijn Kern en binnenkort Mijn Verhaal

Mijn drijfveren CREATIVITEIT & VERNIEUWING en INNOVATIEF VERBINDING MAKEN zijn altijd aanwezig en door mijn element WATER zet ik dit op een flexibele en verfrissende manier in.

Familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik leef vanuit mijn gevoel, reageer open minded en pas me makkelijk aan bij nieuwe situaties. Zo sta ik in mijn kracht. De genoemde eigenschappen horen van nature bij mij. Zo ben ik ‘gebakken’ – mijn Blauwdruk mijn Kern.
Treffend was de uitkomst van mijn eigen Blauwdruk-rapport, een ontmoeting met mezelf op papier. Voor mij vielen de ontbrekende puzzelstukjes op z’n plaats – zowel privé als op werkgebied.

Netwerk

Als gecertificeerd PK-Coach aangesloten bij Persoonlijkekracht.nl
Bedenkers en leverancier van deze unieke methodiek, diverse rapporten en materialen. Ik gebruik bij mijn 1-op-1 Adviestrajecten en Inspiratiesessies.

Heeft een samenwerkingsverband met mijnleven2.0
Op dit digitale platform staan inspirerende en onroerende verhalen hoe mensen de draad oppakken en hun leven vormgeven na ziekte of fysieke beperking.
Als één van de Coaches en Ervaringsdeskundigen, help en begeleid ik je in jouw zoektocht naar het opnieuw vormgeven van jouw leven om weer in je Kracht te staan!

 

Aangesloten bij Colour Me Beautiful (CMB) Benelux, hoofdvestiging in de UK. CMB heeft een uitgebreide productenlijn met o.a. kleurenpaspoorten, stijlwerkboeken en make-up. Madelinde maakt deel uit van een CMB Intervisiegroep. Met enkele collega’s uit het land brainstormen wij regelmatig over nieuwe trends, advisering, plan van aanpak, marketing en bedrijfsvoering.

Persoonlijke kracht logo
logo_MijnLeven2.0
logo Colour Me Beautiful
Neem contact op Back To Top