skip to Main Content
Menu

Over Madelinde

Ik ben Madelinde Olland, oprichtster van Colours & Styling by M
Kleur speelt een grote rol in mijn leven. Als kind was ik al gefascineerd door kleur en het effect ervan. Na een mooie lange carrière in het bedrijfsleven kreeg ik behoefte aan een andere werk- en privébalans. Dus volgde ik mijn hart & passie en koos voor een ander vak: PP-Professional en Imagocoach – werken met Kleur. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon (2002)

Verbinding staat altijd centraal bij mij. Ik ben een mensen-mens en help graag anderen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Maar laat me evengoed door anderen inspireren.

Mijn drijfveren CREATIVITEIT & VERNIEUWING en INNOVATIEF VERBINDING MAKEN zijn altijd aanwezig en door mijn element WATER zet ik dit op een flexibele en verfrissende manier in.
Familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik leef vanuit mijn gevoel, reageer open minded en pas me makkelijk aan bij nieuwe situaties. Zo sta ik in mijn kracht. De genoemde eigenschappen horen van nature bij mij. Zo ben ik ‘gebakken’ dus mijn Blauwdruk.

Madelinde Olland Powertype En Balanskleur
4 Powerkleuren Rond
4 Powerkleuren M
Elementenvlieger
Personal Power Kleurenhartjes
Madelinde Olland Personal Power Rapport (blauwdruk) 14 10 19 Pagina 2

Mijn Blauwdruk

Dit zijn mijn vier Powerkleuren: turkoois – lavendel – olijfgroen – bordeaux
Bij een Powerkleur hoort een Balanskleur. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De balanskleur van mijn grootste powerkleur Turkoois is Kastanjebruin. Deze kleur staat voor doorzetten en productief zijn. Ik bruis van de ideeën en dan is die balanskleur nodig om daadwerkelijk aan de slag te gaan.
Treffend was de uitkomst van mijn eigen Blauwdruk-rapport, een ontmoeting met mezelf op papier. Voor mij vielen de ontbrekende puzzelstukjes in elkaar – zowel privé als op werkgebied.

Vitaliteit is om meerdere redenen belangrijk voor mij. Balanceren met je energie, als ervaringsdeskundige weet ik hoe lastig dat soms is.

Colours & Styling by M is afgekort tot ‘censbym’. Dit spreek je uit als ‘Sense by M’ en past precies bij wie ik ben, de manier waarop ik werk en adviseer: met gevoel/empathisch, eerlijk, enthousiast, creatief, positief en praktisch ingesteld.
Dit werk is wat ik het liefste doe, het maakt mij gelukkig & stralend!

Netwerk

Colours & Styling by M werkt met Personal Power© van Persoonlijkekracht.nl, bedenkers en leverancier van diverse rapporten en materialen voor workshops, 1-op-1 advies en trainingen.

Is aangesloten bij Colour Me Beautiful (CMB) Benelux, hoofdvestiging in de UK. Zij hebben een uitgebreide productenlijn met o.a. kleurenpaspoorten, stijlwerkboeken en make-up.

En maakt deel uit van een CMB Intervisiegroep. Met enkele collega’s uit het land brainstormen zij regelmatig over nieuwe trends, advisering, plan van aanpak, marketing en bedrijfsvoering.

Personal Power-logo
logo Colour Me Beautiful
Neem contact op Back To Top