skip to Main Content
Menu

Persoonlijke Kracht methodiek – wat is dat?

De Persoonlijke Kracht methodiek meet jouw drijfveren, waar jij voor staat, wat je moeiteloos voor elkaar krijgt én wat bij je past. Het geeft inzichten in wie je bent, wat je doet en hoe je dat zichtbaar toepast. Altijd met een positief perspectief en kijken naar wat er wél is.

Het Persoonlijke Kracht Model dat ten grondslag ligt aan de Persoonlijke Kracht Methodiek bestaat uit 4 Elementen die inzicht geven in hoe jij de dingen moeiteloos doet en 10 Kleurfamilies die staan voor wat jij het allerbelangrijkste in het leven vindt. Dit resulteert in 40 unieke Powertypes – 40 Krachtpersoonlijkheden.

De Persoonlijke Kracht Methodiek bestaat uit een online Persoonlijke Kracht Test, een 3-tal uitgebreide Persoonlijke Kracht rapportages en kleurrijke materialen om de adviezen kracht bij te zetten. Deze methodiek is gebaseerd op 12 uitgewerkte stappen en wordt gebruikt voor 1 op 1 Adviestrajecten en voor groepen.

De Persoonlijke Kracht Test bestaat uit 40 vragen en duurt ongeveer een half uur om in te vullen. Daarmee wordt jouw Kracht, Kern en Impact gemeten.

Aanbod

Je persoonlijke en werkleven verandert na borstkanker. Merk jij ook dat de dingen soms meer moeite en energie kosten dan daarvoor? Denk je bewuster na over je toekomst: wat wil je, wat past nou écht bij je – wat zijn jouw talenten en drijfveren? Wat is jouw grootste verlangen daarin? Hoe vertaalt dat zich naar je werk/privé situatie?

Zoek je naar betere balans? Hoe kan je weer in je kracht staan? Wat geeft energie en waar word je blij van? Wat vergroot jouw veerkracht?
Zijn dit voor jou herkenbare vragen en ben je toe aan een volgende stap? Dan ontmoet ik je graag in een 1 op 1 afspraak of Inspiratiesessie

Inspiratiesessie


In kleine groepen met gelijkgestemden van elkaar leren & elkaar inspireren.
Ontdek wat jouw unieke Persoonlijke kracht is: jouw mooie kwaliteiten, vaardigheden, uitdagingen en drijfveren.
Inclusief praktische tips hoe je deze kracht zichtbaar maakt.

Deze sessie duurt + 3 uur in groepen van min. 4 tot 6 personen 

1-op-1 Trajecten


GRATIS
Kennismaken
in een gesprek van 45 min

Online Powergesprek
In dit online gesprek van 30 à 45 min ontdek je de belangrijkste aspecten van jouw kernkwaliteiten, inzichten in jouw no. 1 Kracht. Hoe je dit toepast en zichtbaar maakt.

Ontdek je grootste Kracht
Maak kennis met jouw grootste Kracht. Het geeft inzichten in jouw kwaliteiten en de manier waarop je de dingen het liefste aanpakt. Door je grootste Kracht letterlijk aan te trekken, erken je voor jezelf wat jouw kracht is en zet je ook je non-verbale communicatie kleurrijk in.

De Kracht van 4
Je bent natuurlijk niet één kleur en één element. In jouw Blauwdruk rapport zijn dat de 4 hoogst scorende Powertypes. Het complete plaatje van jezelf. Je Elementenvlieger laat je aanpak zien en leert je om dit in te zetten voor bijv. een betere balans en energieverdeling, persoonlijke ontwikkeling & zelfvertrouwen

Reacties

Neem contact op Back To Top