skip to Main Content
Menu

Terugblik op 2017

Terugblik Op 2017

Wat veel leuke en vooral verschillende opdrachten kwamen er in 2017 op mijn pad! Van individuele adviezen tot Workshops, zelfs ‘lesgeven’ bij enkele beroeps-
opleidingen. Heerlijk die afwisseling in mijn werk en fantastisch te zien en te merken dat mijn klanten blij en enthousiast weer de deur uitgaan.
Over deur gesproken, Colours & Styling by M gaat verhuizen – later meer…

Hele fijne jaarwisseling – geniet van en met elkaar – tot in 2018!

Terug naar overzicht
Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ik was ook heel blij met jouw adviezen, ik heb er heel veel aan gehad en kijk nu naar meer variatie dan naar mijn vaste (vastgeroeste?) kleuren. Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar welke ‘deur’ je gaat verhuizen in 2018! Fijne jaarwisseling, groeten Mireille

Geef een reactie

Neem contact op Back To Top