skip to Main Content
Menu

Van onzichtbaar naar zichtbaar

Van Onzichtbaar Naar Zichtbaar

Irma (34) vond zichzelf onopvallend, een beetje ‘grijze muis’, met een te jeugdige uitstraling. Zij miste kleur en wilde advies over haar zakelijke kleding. Want een onzichtbare look is op het werk niet altijd wenselijk. Als je kleur toevoegt aan je zakelijke outfit ben je: meer authentiek, zichtbaar, het verbetert de interactie. En dat geeft zelfvertrouwen.
We maakten een afspraak voor een totaaladvies: kleurgebruik + kledingstijl optimaliseren voor haar werk.

Tegenover mij zat een sprankelende creatieve jonge vrouw, gekleed in grijstonen. Haar kleurenanalyse van enkele jaren geleden, door een andere adviseur, was op zich prima, maar ik miste in haar uitstraling haar warme sprankelende persoonlijkheid.
Het gebeurt regelmatig dat iemand tussen 2 kleurpaletten inzit. Daarom vind ik het heel belangrijk om de uiterlijke kenmerken én de persoonlijkheid in mijn advies mee te nemen.

Voor het Stijladvies vraag ik mijn klanten enkele basis kledingstukken mee te nemen, vooral kleding die ze niet dragen. Ter voorbereiding op onze afspraak maakte Irma een moodboard! Wow, kijk eens wat prachtig en inzichtelijk – geweldig!
Uit Irma’s tas kwam 1 knalroze topje, dat ze niet droeg. Toch had ze dit om wat voor reden ook gekocht. Dat roze topje bleek de 1e stap naar een nieuw kleurenpalet dat veel beter bij haar persoonlijkheid past.

Enkele dagen later appte ze me: ‘heel erg bedankt voor de leuke en inspirerende middag. De nieuwe kleuren passen veel beter bij mij als persoon en ik kreeg complimenten van mijn collega’s dat ik er zo goed en zichtbaar uitzag!’
Kijk, daar word ik nou weer blij van!

#zichtbaar #kleuradvies #stijladvies #zakelijk #kleding #authentiek  #optimalepresentatie

Terug naar overzicht

Geef een reactie

Neem contact op Back To Top