skip to Main Content

Persoonlijke Kracht methodiek – wat is dat?

De Persoonlijke Kracht Methodiek meet, versterkt en maakt jouw Persoonlijke Kracht zichtbaar in 4 stappen: Powertype, Verlangen, Blauwdruk en Impact. Het begint altijd met een online Persoonlijke Kracht Test. Er zijn uitgebreide Persoonlijke Kracht rapportages en kleurrijke materialen om de adviezen kracht bij te zetten. Deze methodiek legt met een positieve blik de nadruk op wat er wél is en kan groeien.

Het Persoonlijke Kracht Model bestaat uit de filosofie van de 4 Elementen en psychologie van de 10 Kleurfamilies. Dit resulteert in 40 unieke Powertypes – 40 Krachtpersoonlijkheden.

Hoe klinkt het voor jou als je…

na borstkanker weer verbinding met jezelf krijgt
jouw leven opnieuw vormgeeft zoals je nú bent
ontdekt wat nu écht bij je past, je valkuilen leert herkennen & nieuwe inzichten krijgt
uitspreekt wat jouw grootste verlangen of wens is
leert wat energie geeft en waar je dus blij van wordt, zodat je weer straalt
je zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroot
je onzekerheid en kwetsbaarheid omzet naar kracht, zelfvertrouwen & levenslust!

Zeg je ‘ja’ ik ben wel toe aan deze volgende stappen – dan past mijn aanbod goed bij jou!

Aanbod


Levenslust Inspiratiesessie
Een ontmoetingssessie met gelijkgestemden. Van elkaar leren & elkaar inspireren. Gelijkgestemden hebben vaak aan een half woord of een blik genoeg. Zij snappen als geen ander wat jij doormaakte. Ontdek ook wat jouw unieke kracht is met al jouw mooie kwaliteiten, vaardigheden, uitdagingen en drijfveren. En je krijgt praktische tips hoe je deze kracht zichtbaar maakt.
Deze groepssessie is met 3 – 6 personen en duurt + 2 à 2,5 uur.
Deelname is nu alleen online mogelijk


Levenslust
Programma
Een programma voor en met vrouwen. Een traject van 4 maanden. Met inspirerende sessies met gelijkgestemden én 1-op-1 coachsessies.
Dit meest uitgebreide traject is speciaal ontwikkeld om vrouwen weer volledig in hun Kracht te zetten en weer verbinding met zichzelf te krijgen. Voor een betere balans en energieverdeling, persoonlijke ontwikkeling & zichzelf omarmen.
Het zet onzekerheid en kwetsbaarheid om naar Kracht, zelfvertrouwen en Levenslust!

1-op-1 Trajecten


GRATIS Levenslust Intakegesprek & kennismaken –  45 min gesprek


Levenslust o
nline Coachgesprek
In dit online gesprek van 30 à 45 min ontdek je de belangrijkste aspecten van jouw kernkwaliteiten, inzichten in jouw no. 1 Kracht. Hoe je dit toepast om krachtiger in het leven te staan en hoe je dit zichtbaar maakt. Na het gesprek ontvang je jouw digitale rapport.

 

Levenslust Traject – Ontdek je grootste Kracht
In deze stap maak je kennis met jouw grootste Kracht. Het geeft inzichten in jouw unieke kwaliteiten en de manier waarop je de dingen het liefste aanpakt. Krijg antwoord op jouw belangrijkste vragen. Door je grootste Kracht letterlijk aan te trekken, erken je voor jezelf wat jouw kracht is en dat geeft zelfvertrouwen. Ervaar de positiviteit van wat dit met je doet en krijg een betere verbinding met jezelf!
Dit traject duurt 2 maanden.

Aanvullend op dit traject zijn er nog 3 andere stappen mogelijk voor een nog breder inzicht in jezelf in wat jij het allerliefste wilt bereiken, doen, ontwikkelen of versterken. Bijv. een betere balans in je energieverdeling. Deze stappen zijn:
Jouw Verlangen – de stip op de horizon
Jouw Blauwdruk – voor succes & geluk
Jouw Impact – groots jezelf zijn
Iedere stap duurt 2 maanden en is afzonderlijk of in 1 Totaaltraject te doen. Vraag naar de mogelijkheden.

Reacties

‘Samen met mijn lieve zus en mams ontvingen wij van Madelinde een hele waardevolle Levenslust Inspiratiesessie. Het bleek een hele mooie, verbindende middag te worden, met veel lachen en soms een traan. Madelinde verstaat de kunst om heel goed op je af te stemmen en toe te lichten. Zo weet ik nu wat mijn persoonlijke krachtkleur (cerise) is en ook mijn balanskleur (wit) en dat mijn element ‘aarde’ is. Wij kregen allen een persoonlijk rapport nadien, waarbij je alles nog eens rustig kunt doorlezen met ook tips hoe wij onze unieke persoonlijke kracht zichtbaar kunnen maken door de kleuren te gaan dragen in onze kleding. Bedankt voor je inzet en betrokkenheid!’ – Irene

‘Ik was totaal mezelf niet meer na de behandelingen voor borstkanker. Omdat Madelinde hetzelfde meemaakte, konden we daar goed over praten en dat was fijn. Zij liet de mooie eigenschappen van mezelf weer zien, wie ik van binnen ben en door deze coaching kreeg ik een betere verbinding met mezelf. Dankbaar, dankjewel’ – Inge

‘In de tijd dat ik borstkanker had gebeurde er veel, waardoor ik mijn zelfvertrouwen kwijtraakte. Gelukkig ben ik nu al enkele jaren genezen. Via een kennis kwam ik bij Madelinde terecht. Bij haar boekte ik een online Levenslust Coachgesprek. Met mijn vraag en wens om mijn zelfvertrouwen te vergroten, gingen we aan de slag. Haar luisterend oor en de manier van werken spraken me erg aan. Zij gaf mij het zetje in de goede richting en ik merk nu al een positief verschil. Bedankt Madelinde’ – Anneke

‘Ik ben net gestart met het Levenslust Traject – Ontdek je grootste Kracht. Het Coachgesprek was voor mij prettig en verhelderend. Ik heb zo al het nodige gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, dus de uitkomsten zijn ook een bevestiging van een aantal zaken.
Ik ben vooral benieuwd naar het effect van het dragen van mijn powerkleur Olijfgroen. Ga het je laten weten de komende weken. Het voelt als een cadeautje voor mezelf!’ Hartelijke groeten – Wendela

‘Het meest verrassende voor mij is, dat ik niet had gedacht dat ik kleur kan gebruiken in hoe ik mijzelf presenteer. Vooral het gebruiken van mijn powerkleur op momenten dat ik steuntje in de rug kan gebruiken was voor mij een eyeopener. Madelinde, dankjewel voor het inzicht’ – Carin

Back To Top
Neem contact op