skip to Main Content

Wie is Madelinde?

Een echt mensenmens – die altijd de verbinding zoekt met anderen, sensitief, flexibel en een levensgenieter. Het meest in mijn Kracht sta ik als ik ‘spot on’ iets moet oplossen of aanpakken. Op een flexibele, creatieve, empathische, intuïtieve manier inspelen op wat er op dat moment nodig is.
Al jaren gelukkig getrouwd & trotse moeder van een zoon (2002)

Ik hou van de taal van kleur, het effect ervan en werken met kleur. In mijn werk gebruik ik de Persoonlijke Kracht methodiek. Het geeft woorden aan wat ik vaak onbewust/intuïtief voel en doe. Daarom past dit werk zo goed bij mij.
In 2006 richtte ik ‘CensbyM’ op. Dit spreek je uit als ‘Sense by M’ en past precies bij wie ik ben en de manier waarop ik coach: oog voor detail, met een positieve blik kijken naar wat er wél is, praktisch en out of the box denkend.

In mei 2018 kreeg ik borstkanker. Meteen dacht ik ‘tsja waarom ik niet…’ ging in de ‘doe’ stand en stap voor stap het behandeltraject in. Toen ik hoorde dat ik genezen was, dacht ik: ‘zo, nu ben ik klaar en door….’ Nou, dat was dus niet zo.
Het duurde best wel lang voordat ik de verbinding met mezelf terugvond en mijn energiebalans verbeterde. Daarin had ik wel een stukje begeleiding en dat gun ik jou als gelijkgestemde ook!
In mijn coaching neem ik mijn eigen ervaringen mee. Als je jouw verhaal en wens deelt met een gelijkgestemde is dat fijn en verhelderend. Want wij begrijpen elkaar als geen ander en hebben vaak aan een half woord of blik genoeg.

Mijn Blauwdruk – mijn Kern

Iedere keer als ik iets in de kleur Turkoois zag of de combinatie van Turkoois met Bruin maakte mijn hart een sprongetje. Waarom dat gebeurde wist ik niet precies. Nu weet ik dat wel.

Daarom was het voor mij een eyeopener én een feest van herkenning toen ik mijn Blauwdruk-rapport las.
Mijn 4 powerkleuren zijn: Turkoois – Lavendel – Olijfgroen – Bordeaux.
Dat staat voor: creativiteit, intuïtie, flexibele verbinder, oog voor detail, open minded, luisteraar, leiderschap vanuit het hart en levensgenieter.
In nieuwe situaties pas ik me makkelijk aan. Familie en vrienden zijn belangrijk voor mij.
De balanskleur van Turkoois, mijn grootste powerkleur, is Kastanjebruin!
Al deze mooie, unieke eigenschappen horen van nature bij mij. Zo ben ik ‘gebakken’ – mijn Kracht, Blauwdruk & Kern.

Mijn grootste inzicht was dat ik op al mijn 4 kleurfamilies het element Water scoor, dus 4x ! Aha, daarom hou ik zo van zeilen en op het water zijn, de zee en een terrasje aan het water.
Toen begreep ik ook waarom het voor mij soms lastig kiezen is en in kringetjes draai, te flexibel met situaties omga, veel aan anderen geef en daardoor mezelf dan onbewust op de tweede plek zet. Nu ik dat weet, zet ik bewust wat vaker mijn balanskleur Kastanjebruin in voor een betere focus. Keuzes maken én in actie te komen. En het mooie is, het werkt écht!

Netwerk

Als gecertificeerd PK-Coach aangesloten bij Persoonlijkekracht.nl
Dit Opleidingsinstituut bedacht een unieke methodiek met diverse rapportmogelijkheden en materialen. In mijn coaching gebruik ik deze methodiek bij het Levenslust programma, 1-op-1 Levenslust Coach-trajecten en Levenslust Inspiratiesessies.
Op de site van Persoonlijke Kracht staat een artikel over mij. Vind je het leuk om dit te lezen, klik hierop

Heeft een samenwerkingsverband met mijnleven2.0
Op dit digitale platform staan inspirerende en ontroerende verhalen hoe mensen de draad oppakken en hun leven vormgeven na ziekte of bij een fysieke beperking.
Als één van de Coaches & ervaringsdeskundigen, help en inspireer ik vrouwen die na borstkanker op zoek zijn naar het opnieuw vormgeven van hun leven om zo weer in hun Kracht te staan!

Back To Top
Neem contact op