skip to Main Content

Wie is Madelinde?

Een echt mensenmens – die altijd de verbinding zoekt met anderen. Het meest in mijn Kracht sta ik als ik ‘spot on’ iets moet oplossen of aanpakken. Op een flexibele, creatieve, empathische, intuïtieve manier inspelen op wat er op dat moment nodig is.
Al jaren gelukkig getrouwd & trotse moeder van een zoon (2002)

Ik hou van de taal van kleur, het effect ervan en werken met kleur. In mijn werk gebruik ik de Persoonlijke Kracht methodiek. Het geeft woorden aan wat ik vaak onbewust/intuïtief voel en doe. Daarom past dit werk zo goed bij mij.
In 2006 richtte ik ‘CensbyM’ op. Dit spreek je uit als ‘Sense by M’ en past precies bij wie ik ben en de manier waarop ik coach: sensitief, oog voor detail, met een positieve blik kijken naar wat er wél is, praktisch en out of the box denkend.

In mei 2018 kreeg ik borstkanker. Meteen dacht ik ‘tsja waarom ik niet…’ ging in de ‘doe’ stand en stap voor stap het behandeltraject in. Toen ik hoorde dat ik genezen was, dacht ik: ‘zo, nu ben ik klaar en door….’ Nou, dat was dus niet zo.
Het duurde best wel lang voordat ik de verbinding met mezelf terugvond en mijn energiebalans verbeterde. Daarin had ik wel een stuk begeleiding en dat gun ik jou als gelijkgestemde ook!
In mijn coaching neem ik mijn eigen ervaringen mee. Jouw verhaal en wens delen met een gelijkgestemde is fijn en verhelderend. Want wij begrijpen elkaar als geen ander en hebben vaak aan een half woord of blik genoeg.

Mijn Blauwdruk mijn Kern: Lavendel | Turkoois | Taupe | Paars

Op een intuïtieve, gevoelige, zachtaardige en geïnspireerde manier communiceer ik (De Sensitieve Rustgever Lavendel). Ja hooggevoelig, maar wel met een dosis realisme hoor. Daar zorgt mijn balans: de Eigenzinnige Leermeester (Geel) wel voor, die op een stralende, zelfbewuste, kennisgerichte manier de dingen aanpakt.

Mijn grootste verlangen is Verbinding en Contact (Turkoois). Met elkaar van gedachten wisselen, verdieping van bestaande contacten met gevoel van saamhorigheid. Dit is ontzettend belangrijk voor me. Iedere keer als ik iets in de kleur Turkoois zag of de combinatie van Turkoois met bruin maakte mijn hart een sprongetje. Waarom dat gebeurde wist ik niet precies. Nu weet ik dat wel.
In gesprekken met anderen werkt mijn creativiteit, flexibiliteit en out of the box denkend als vanzelf.

Als stoere vakvrouw (Taupe) zet ik al mijn kennis, specialisme en ervaring op een natuurlijke, vaardige en praktische manier in.
De Geloofwaardige Autoriteit (Paars) maakt dat ik nóg meer op mijn intuïtie vertrouw. Kennis van dit bijzondere vakgebied leidt tot een geweldige ideeënbron. Het is inspirerend en levert een positieve bijdrage aan een groter geheel.

Mijn grootste inzicht in mijn persoonlijke ontwikkeling is antwoord op de vraag: waarom pas ik me zo makkelijk aan en schakel ik erg flexibel? Dat komt omdat ik grotendeels vanuit het element Water leef.
Toen begreep ik waarom het voor mij soms lastig kiezen is en in kringetjes draai, te flexibel met situaties omga, veel aan anderen geef en daardoor mezelf dan onbewust op de tweede plek zet. Nu ik dat weet, zet ik bewust wat vaker mijn balans in voor een betere focus, keuzes maken én in actie te komen. En het mooie is, het werkt écht!

Netwerk

Als gecertificeerd PK-Coach aangesloten bij Persoonlijkekracht.nl
Dit Opleidingsinstituut bedacht een unieke methodiek met diverse rapportmogelijkheden en materialen. In mijn coaching gebruik ik deze methodiek bij het Levenslust programma, 1-op-1 Levenslust Coach-trajecten en Levenslust Inspiratiesessies.
Op de site van Persoonlijke Kracht staat een artikel over mij. Vind je het leuk om dit te lezen, klik hierop

Heeft een samenwerkingsverband met mijnleven2.0
Op dit digitale platform staan inspirerende en ontroerende verhalen hoe mensen de draad oppakken en hun leven vormgeven na ziekte of bij een fysieke beperking.
Als één van de Coaches & ervaringsdeskundigen, help en inspireer ik vrouwen die na borstkanker op zoek zijn naar het opnieuw vormgeven van hun leven om zo weer in hun Kracht te staan!

Back To Top
Neem contact op