skip to Main Content

Wie is Madelinde?

Een echt mensenmens – die altijd de verbinding zoekt met anderen. Het meest in mijn Kracht sta ik als ik ‘spot on’ iets moet oplossen of aanpakken.
Op een flexibele, creatieve, empathische, intuïtieve manier inspelen op wat er op dat moment nodig is.
Al jaren gelukkig getrouwd & trotse moeder van een zoon (2002)

Ik hou van de taal van kleur, het effect ervan en werken met kleur. In 2006 richtte ik ‘CensbyM’ op. Dit spreek je uit als ‘Sense by M’ en past precies bij wie ik ben en de manier waarop ik coach. De eerste jaren lag de focus op de uiterlijke presentatie, van buiten naar binnen. Nu werk ik vanuit het innerlijk. Wie ben je en wat is er nodig om dit krachtig te laten zien.
In mijn werk gebruik ik daarvoor de Persoonlijke Kracht methodiek. Het geeft woorden aan wat ik vaak onbewust/intuïtief voel en doe. Daarom past dit werk zo goed bij mij.

In mei 2018 kreeg ik borstkanker. Meteen dacht ik ’tsja waarom ik niet…’ ging in de ‘doe’ stand en stap voor stap het behandeltraject in. Toen ik hoorde dat ik genezen was, dacht ik: ‘zo, nu ben ik klaar en door….’ Nou, dat was dus niet zo.
Het duurde best wel lang voordat ik mezelf terugvond en mijn energiebalans verbeterde. Daarin had ik wel een stuk begeleiding en ook de Persoonlijke Kracht methodiek hielp mij daar goed bij. En dat gun ik jou als gelijkgestemde ook!
In mijn coaching neem ik mijn eigen ervaringen mee. Het delen van jouw verhaal en wensen met een gelijkgestemde is fijn en verhelderend. Want wij begrijpen elkaar als geen ander en hebben vaak aan een half woord of blik genoeg.

‘Denkt out of the box, is analytisch & komt snel tot de kern – Madelinde geeft energie’ 

Netwerk

Heeft een samenwerkingsverband met mijnleven2.0
Op dit digitale platform staan inspirerende en ontroerende verhalen hoe mensen de draad oppakken en hun leven vormgeven na ziekte of bij een fysieke beperking. Als één van de Coaches & ervaringsdeskundigen, help en inspireer ik vrouwen die na borstkanker op zoek zijn naar het opnieuw vormgeven van hun leven om zo weer in hun Kracht te staan!

Back To Top Neem contact op