skip to Main Content

Kleuradvies: maak(t) je uiterlijk kloppend

In welke kleuren kom jij het beste tot je recht? We scannen dat aan de hand van je uiterlijke kenmerken zoals haar-, ogen- en huidskleur. In een uitgebreid kleuradvies vertel ik welke kleurencombinaties voor jou het meest geschikt zijn, zowel voor je werk- en/of vrijetijdskleding. In de juiste kleurstellingen maak je namelijk niet alleen een authentieke indruk maar kom je meer als jezelf over.

Wil jij je krachtig presenteren en je persoonlijkheid versterken? Maak dan snel een afspraak!

Het advies duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop krijg je een kleurenpaspoort mee.
Handig om in de winkel te vergelijken of die nieuwe outfit echt wel het beste van jou laat zien.

Stijladvies: eerst kijken naar de mens en dan pas naar de mode

Bij het uitgebreide stijladvies kijk ik naar wie je bent, wat je doet. We bespreken wat je makkelijk of lastig vindt als je op zoek bent naar nieuwe kleding. We starten met een stijlpersoonlijkheidstest waaruit vaak al naar voren komt welke stijl bij je karakter past. Je neemt ook enkele kledingstukken van huis mee waarin jij je prettig voelt. Of kleding die maar in de kast blijft liggen. Samen kijken we dan waarom je die niet graag draagt. Is het de kleur of misschien het model dat niet klopt?

Ik geef tips hoe de juiste basisgarderobe op te bouwen. Wist je dat je niet eens heel veel in je kast hoeft te hebben om er iedere dag anders uit te zien? Het is vaak een kwestie van slim combineren. En slank of niet, het geheim zit in een bij je lichaamsvorm passend kledingstuk. Camoufleer je mindere kanten en accentueer juist je sterkste punten. En zorg vooral dat de kleding goed past, dan lijkt je al snel een maat slanker. Ja écht!

Na afloop van het stijladvies, dat ongeveer 2,5 uur duurt, krijg je het ingevulde Stijlwerkboek mee en heb je een goed inzicht hoe je je het beste kunt kleden. Ook hier geldt dat de adviezen voor zowel vrouwen als mannen van toepassing zijn. Op verzoek geef ik deze beide adviezen in een Workshop voor meerdere mensen of ga ik met je mee als personal shopper.

Workshops

In mijn Workshops maak je kennis met Kleur of Stijl of een combinatie ervan. Net wat de wens van de groep is. Ben je op zoek om iets met vriendinnen – familie – jaarclubgenoten te doen? Denk out of the box en kies eens voor een andere invalshoek, nl. een Workshop Kleur of Stijl: leerzaam – verrassend én gezellig.
Meer weten wat er mogelijk is? Maak een oriënterende afspraak om je wensen te bespreken.

Opzet

Ontdek welke basistinten geschikt voor jou zijn of welke stijl het beste bij je past. Krijg antwoord op o.a. de vragen: waarom staat mij dit niet goed maar een ander wel? Hoe komt het dat mijn kledingstukken niet goed bij elkaar passen? Waar moet ik op letten als ik kleding gaat kopen?

Madelinde geeft praktische tips en helpt antwoord op de vragen uit de groep te vinden. De Workshop is op locatie of in haar kantoor in Bilthoven.

Reacties

‘Met zijn drieën hebben wij een dagdeel kleuradvies gekregen van Madelinde. Heel leuk om het effect van verschillende kleuren bij elkaar en bij jezelf te zien. Van het kleurenadvies heb ik nog altijd veel plezier. Veel gerichter koop ik nu mijn kleding. Het is echt een aanrader om het kleuradvies aan Madelinde te vragen’

Fiona van Bentum – advocaat/mediator

‘Madelinde is een stijlvolle charmante en hartelijke vrouw, die met scherp oog voor wat past bij de persoon, een stijladvies op maat geeft’

Florence Plomp – Project manager

‘Voordat Madelinde voor zichzelf begon, nam ze me mee naar een CMB-collega. Een verjaardagscadeau waar ik nog altijd plezier van heb.
Want regelmatig vraag ik haar nu zelf, als ik iets aan heb of twijfel te kopen om een update. Nu we allebei grijzer worden, sparren we regelmatig welke kleuren nog wel kunnen en welke kleuren we inmiddels moeten laten’

Christien Nuboer – Collance Journalistiek&Communicatie

‘Het is al weer lang geleden dat ik bij je was voor een kleuradvies. Af en toe kijk ik nog in het kleurenpaspoort. Ook maak ik gebruik van je tip om niet altijd het hagelwitte shirt te nemen maar een off white one. Gelukkig was een van de kleuradviezen aubergine en dat vind ik nog steeds een mooie kleur, vaak draag ik lichtblauw omdat dit als advies er uitkwam. Ik ben er nu wel bewuster mee bezig als ik iets koop’

Joost Nuyten – Project manager

Back To Top