skip to Main Content

Oktober – borstkankermaand

Toen ik voor mijn jaarlijkse controle bij het Alexander Monro Ziekenhuis was, vond ik het deze tweede keer veel spannender dan de eerste keer. Waarom? Omdat m’n leven nu weer aardig op de rit staat, ik zo lekker bezig ben met nieuwe stappen in m’n werk waar ik heel gelukkig van word. 

En dan spookt er toch door je hoofd: what if…. vaak lukt het me om deze gedachte te ‘parkeren’, rond deze controle ging dat eigenlijk helemaal niet zo goed…

 

Grote opluchting toen ik hoorde dat alles goed was én dat ik een andere medicatie kreeg. Tamoxifen hakte er bij mij behoorlijk in qua vermoeidheid en vooral enorme stemmingswisselingen. Pff ik reageerde soms zó direct en explosief dat ik er zelf van schrok, want van nature ben ik helemaal niet zo. Het knaagde aan mijn zelfvertrouwen en daardoor was ik de verbinding met mezelf kwijt.
Herken jij dit? Ben jij ook op zoek jij naar (weer) verbinding met jezelf en wil je met een positieve blik kijken naar wat er wél is?

 

Als Persoonlijke Kracht Coach & ervaringsdeskundige help en inspireer ik vrouwen die na borstkanker toe zijn aan een volgende stap.
In een GRATIS kennismakingsgesprek ontdek je wat de mogelijkheden zijn om jou weer in je kracht te laten staan zodat jij weer gaat stralen!  

 

#levenslust #kennismaken #borstkanker #verbinding #powergesprek #krachtig #coaching #positiviteit #balans #persoonlijkekracht #zichtbaar #borstkankernederland #alexandermonro #powerkleur #pinkribbon #inzichten #mijnleven2.0 #zelfvertrouwen #CensbyM

Terug naar overzicht

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top Neem contact op