skip to Main Content

Stoere vakvrouw

Via Zoom sprak ik met deze getalenteerde jonge vrouw, arts.

Ze wil graag leren hoe om te gaan met externe stress en dichter bij zichzelf blijven. Zij is een echte doorzetter en gedisciplineerd. Als zij iets wil, zet ze zich met meer dan 100% in. Dit kán een valkuil zijn.
Haar manier van werken maakt haar een stoere vakvrouw. Daadkrachtig, handen uit de mouwen, een echte aanpakker, kundig, vaardig, kan snel schakelen en is praktisch ingesteld. Mooie en bijzondere eigenschappen en kwaliteiten die zij als arts moeiteloos in haar werk toepast. Haar grootste kracht is de Powerkleur TAUPE.

Ze is flexibel met een scherpe waarneming en heel gevoelig. Emoties van anderen neemt ze feilloos waar, maar let op overprikkeling. Daarom is het belangrijk om bewust momenten voor zichzelf in te plannen om tot rust te komen.

Om haar beginvraag kracht bij te zetten helpt de balanskleur CYAAN daarbij. Cyaan zorgt voor veranderingen, het staat voor spontaniteit, creativiteit en vakmanschap!
Laat zien wie je bent, maak je idealen zichtbaar en waar je voor staat. Doe de dingen eens op een andere manier.
Door beide kleuren regelmatig te dragen is er een betere balans.

Wil jij ook meer over jezelf leren, werken aan je persoonlijke ontwikkeling, in je kracht staan? Ben je nieuwsgierig naar de eigenschappen die voor jou het verschil maken? Maak dan gebruik van mijn online Coachgesprek – zie pagina Aanbod

 

#persoonlijkeontwikkeling #powertest #kleurbekennen #vitaliteit #persoonlijkekracht #balans #zichtbaar #powerkleur #coaching #inzichten #positiviteit #censbym

 

Terug naar overzicht

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top Neem contact op